Thaimassage borås ratchanee thaimassage

thaimassage borås ratchanee thaimassage

inre lugn. Aromamassage ökar, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande. Ring för bokning:, facebook, isaan Thaimassage, liljedalsgatan 8 50454 Borås. Vi använder vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Vi tillämpar både "Drop-In" och tidsbeställning. Titta bland våra bilder för att se exempel på vad vi kan erbjuda!

Videos

Merry4Fun - Usertreffen mit Boris dem Riesenschwanz.

Ratchanees: Thaimassage borås ratchanee thaimassage

Nyheter Erbjudande, stor kampanj, Erbjudande, Fest och Nyheter från Ratchanee Thaimassage i Linköping. Många som provat thaimassage liknar upplevelsen som en form av avslappnande yoga. Örtmassage Örtmassage kallas också Herbal compress massage och är en uråldrig behandling i modern form. Behandlingen tas gärna i anslutning till en föregående thaimassage och lämpar sig särskilt för dig som besväras av ömmande rygg, spänningar och knutor. Thaimassage, thaimassge kan hjälpa dig som lider av stressrelaterade besvär, värk och stelhet att öka ditt välbefinnande. Nu har jag haft salongen i Borås i 8 år, och verksamheten fortsätter att växa! Men vad du än söker hittar du hos oss! Och ett presentkort på en behandling hos oss är den perfekta presenten till någon Du bryr Dig om! Behandlingarna i vår salong utförs av personal som har fått sin utbildning i Thailand. . Vi erbjuder allt inom skönhetsbehandling, kroppsvård och hårvård för både damer och herrar. En varm mjukgörande massage med väldoftande thaimassage borås ratchanee thaimassage örter som lindrar smärta, behandlar ömma muskler och mjukar upp stela leder. Du får en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi. Nu har vi installerat en härlig liten bastu till våra kunder! thaimassage borås ratchanee thaimassage

Videos

After shower sexy codefuck prefer get strong orgasm hands free crossed legs.

Thaimassage borås ratchanee thaimassage - Banbun

Det som skiljer Ratchanee Thaimassage från de match 50 plus trans escort stockholm otaliga andra massage leverantörer är dess opretentiös hemtrevlig atmosfär. Vi behandlar våra kunder med den vänlighet och godhet i en familj och samtidigt alltid hålla kundvård som vår viktigaste fråga.

0 kommentarer till “Thaimassage borås ratchanee thaimassage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *